Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Roni CULLUFE

Ky fermer merret me kultivimin e vreshtit varieteti Shesh i Zi ne siperfaqen 6000 m2 . Ky fermer mbareshtron 2 krere lope dhe 2 krere vica , produktin e qumeshtit dhe vicat per shitje.

Ky fermer kultivon 20000 m2 jonxhe, tershere, grure ne sasine. Gjjithashtu mbareshtron edhe pula per perdorim vetjak. Ky fermer kultivon perime si :speca, domate, patate, qepe, fasule, kastraveca per perdorim vetjak.

Ferma Roni CULLUFE
Adresa Permet
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 80 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Shesh i Zi

Rrushi varietetit "Shesh i Zi", rrush tavoline i shijshem ne perdorim, perdoret per konsum te perditshem, recel, gliko, raki dhe njekohesisht perdoret dhe si frut i thate. Perdorimi i ketij rrushi ndikon ne shume aspekte te pergjithshme te shendetit.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5