Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Pandi KANO

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 2 krere lopeve dhe dy krere vicave per shitje kullotene marrin ne terren, gjithashtu merret me kultivimin e rrushit ne siperfaqen 3000 m2 Merlot produkt per shitje.

Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si: speca, domate, qepe , patate, fasule, kastraveca per perdorim vetjak.

Ferma Pandi KANO
Adresa Bual
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Rrush tavoline "Merlot", ky lloj variteti perdoret per rrush tavoline eshte shume i shijshem dhe i embel. Ai mbron nga keqtretja e stomakut, temperatura, semundjet e melçisë, si dhe nga mjaft semundje te tjera.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5