Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Erion SHAHU

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici per shitje, gjithashtu merret me kultivimin ne siperfaqen 3000 m2 jonxhe, tersher , miser per perdorim si baze ushqimore per blegtorine. Ky fermer ne siperfaqen 2000 m2 kultivon rrush varieteti Merlot produkt per shitje.

Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si: speca, domate, qepe, patae, fasule per perdorim vetjak.

Ferma Erion SHAHU
Adresa Bual
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Rrush cilesi shume e mire, redukton inflamacionet dhe depozitimin e yndyrave dhe forcon mbrojtjen antioksidative te organizmit.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5