Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Diliko CULLUFE

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 3 krere lopeve dhe 3 krere vicave per shitje gjithashtu merret me kultivimin e jonxhes, tersheres, ne siperfaqen 10000 m2 si baze ushqimore per blegtorine.

Ky fermer kultivon perime si :pseca, domate, qepe,patate, fasule per perdorim vetjak.

Ferma Diliko CULLUFE
Adresa Bual
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

3 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5