Doni të shtoni fermën tuaj? Regjistrohu
Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gezim KOPOLLARI

Ky fermer merret me mbareshtrimin nje lope dhe nje vic per shitje gjithashtu merret me mbareshtrimin e 60 krere deleve dhe 40 krere qengja per shitje,dhe 20 kv qumesht dele produkt per shitje , gjithashtu merret me kultivimin e bazes ushqimore per blegtorine si : grure, jonxhe, tershere ne siperfaqen 2 ha. Ky fermer e perpunon qumeshtin dhe prodhon djath ne sasine 15 kg ne jave dhe salce kosi ne sasi 30 kg ne jave produkt per shitje.

Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si :speca, domate, qepe, patate, fasule, domate, kastraveca per perdorim vetjak.

Ferma Gezim KOPOLLARI
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 300 Lekë/kg

40 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Qumësht dele
Qumësht dele 60 Lekë/litër

2,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht dele

Qumesht i kontrolluar nga sherbimi veterinar, i paster dhe pa hollues. Eshte nje burim shume i mire i kalciumit, proteinave, fosforit, riboflavines (vitaminë B2), triptofan amino acidit dhe kaliumit. Konsumimi i tij eshte mjaft i shendetshem.

Djath dele
Djath dele 500 Lekë/kg

700 kg në 12 muaj

Varieteti: Djath dele

Djathë tradicional nga qumësht dele. Ka pak yndyrna, është i pasur në amiant, magnezium, fosfor dhe ka cilësi kundëralergjike, për arsye të përbërësve të proteinave të qumështit.

Salcë kosi
Salcë kosi 150 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Salce kosi

Salcë kosi e shijshme per konsumim, një nga vetitë e saj është se mund të ruhet në frigorifer për rreth një javë nga momenti i përgatitjes.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5