Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Dilaver SINANI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e tre krere lopeve dhe tre krere vici per shitje dhe 20 kg djath ne jave dhe gjize 30 kg ne jave produkt per shitje , gjithashtu merret me kultivimin e bazes ushqimore per blegtorine si : grure, jonxhe, tershere ne siperfaqen 1 ha.

Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si :speca, domate, qepe, patate, fasule, domate, kastraveca per perdorim vetjak.

Ferma Dilaver SINANI
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Djath lope
Djath lope 500 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Djath i bardh

Djathi i lopës është i shijshem , ka vlera te larta ushqyese. Eshtë ndër të vetmet ushqime që ka tretshmëri. Madje, studime të ndryshme tregojnë se organizmi i njeriut përdor më lehtë proteinat e djathit sesa ato të qumështit.

Gjizë
Gjizë 150 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjizë

Eshte produkt qumeshti dhe ka vlera ushqyese.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

3 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5