Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mete BEQIRI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nej vici per shitje gjithashtu me mbareshtrimin e 60 krere dele dhe 60 krere qengja per shitje ne sasine 20 kv qumesht produkt per shitje, gjithashtu merret me kultivimin e bazes ushqimore per blegtorine si : grure, jonxhe, tershere ne siperfaqen 5000 m2.

Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si :speca, domate, qepe, patate, fasule, domate, kastraveca per perdorim vetjak. Kultivon peme frutore si fiq, qershi , rrush per perdorim vetjak.

Ferma Mete BEQIRI
Adresa Kutal
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht dele
Qumësht dele 70 Lekë/litër

2,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht dele

Qumesht i kontrolluar nga sherbimi veterinar, i paster dhe pa hollues. Eshte nje burim shume i mire i kalciumit, proteinave, fosforit, riboflavines (vitaminë B2), triptofan amino acidit dhe kaliumit. Konsumimi i tij eshte mjaft i shendetshem.

Qengja
Qengja 300 Lekë/kg

60 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5