Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mici TURABIU

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 50 krere dele si dhe 30 krere qengja per shitje si dhe 20 kv qumesht per shitje, mbareshtron nje lope dhe mish vici per shitje. Ky fermer kultivon grure , miser, tershere ne siperfaqen 1 ha baze ushqimore me blegtorine.

Ferma Mici TURABIU
Adresa Pacomit
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht dele
Qumësht dele 70 Lekë/litër

2,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht dele

Qumesht i kontrolluar nga sherbimi veterinar, i paster dhe pa hollues. Eshte nje burim shume i mire i kalciumit, proteinave, fosforit, riboflavines (vitaminë B2), triptofan amino acidit dhe kaliumit. Konsumimi i tij eshte mjaft i shendetshem.

Qengja
Qengja 300 Lekë/kg

30 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5