Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Cajup SKRAPALLIU

Ky fermer merret me mbareshtrimine nje lope dhe nje vici per shitje, gjithashtu mbareshtron edhe 100 krere dhi dhe 70 krere keca produkt per shitje, qumesht dhie ne sasine 25 kv produkt per shitje. Ky fermer kultivon jonxhe, tershere , grure, miser ne siperfaqen 20000 m2 produkt si baze ushqimore per blegtorine.

Ferma Cajup SKRAPALLIU
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht dhie
Qumësht dhie 70 Lekë/litër

2,500 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Dhie

Qumesht i kontrolluar nga sherbimi veterinar, i paster dhe pa hollues. Eshte nje burim shume i mire i kalciumit, proteinave, fosforit, riboflavines (vitaminë B2), triptofan amino acidit dhe kaliumit. Konsumimi i tij eshte mjaft i shendetshem.

Keca
Keca 260 Lekë/krerë

70 krerë në 12 muaj

Varieteti: Alpine

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5