Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Thelleza DELILAJ

Ky fermer merret me mbareshtimin e nje lope dhe nje vici per shitje, gjithashtu merret me kultivimin e fasules ne sasine 500 m2 produkt per shitje.

KY fermer kultivon perime si speca, domate, qepe, patate, fasule , domate, sallate jeshile per perdorim vetjak.

Ferma Thelleza DELILAJ
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Fasule
Fasule 180 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasulet mbas mbirjes vaditen disa herë për arsye që gjat procesit te zierjes të marrin pak minuta, por kjo ndikon edhe në rendimentin e tyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5