Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Artur HYSENSHAHU

Ky fermer merret me mbareshtrimine nje lope dhe nje vici per shitje, gjithashtu mbareshtron edhe 50 krere dhi dhe 40 krere keca produkt per shitje, 50 krere dele dhe 30 krere qengja qumesht dhie dhe dele ne sasine 30 kv produkt per shitje. Ky fermer prodhon edhe djath dhe gjize ne sasine 5 kv ne vit mesatarisht per secilen

Ky fermer kultivon jonxhe, tershere , grure, miser ne siperfaqen 20000 m2 produkt si baze ushqimore per blegtorine.

Ferma Artur HYSENSHAHU
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 380 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Keca
Keca 260 Lekë/kg

40 krerë në 12 muaj

Varieteti: Alpine

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Qengja
Qengja 300 Lekë/kg

30 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mish i kontrolluar, i shijshem dhe mjaft i shendetshem per konsumim.

Qumësht dele
Qumësht dele 70 Lekë/litër

3,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht dele

Qumesht i kontrolluar nga sherbimi veterinar, i paster dhe pa hollues. Eshte nje burim shume i mire i kalciumit, proteinave, fosforit, riboflavines (vitaminë B2), triptofan amino acidit dhe kaliumit. Konsumimi i tij eshte mjaft i shendetshem.

Djath dele
Djath dele 500 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Djath dele

Djath i bardh dele i maturuar.

Gjizë
Gjizë 150 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjizë

Ky produkt perdoret per konsumim te pergjithshem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5