Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Burbuqe DELILAJ

Ky fermer merret me kultivimin e dardhes 50 rrenje dhe shege ne sasin 20 rrenje produkt per shitje.

Gjithashtu ky fermer merret me kultivimin e perimeve si speca, domate, qepe, patate, fasule, domate, kastraveca produkt per shitje.

Ferma Burbuqe DELILAJ
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Dardha
Dardha 120 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Dardha ka në përbërje të saj edhe pektinë, e cila njihet për efektin laksativ dhe është një diuretik i shkëlqyer.

Shegë
Shegë 80 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Përdorimi i shegës rekomandohet të konsumohet nga individët që kanë probleme, duke përdorur lëkurën, gjethet dhe farat e saj për diarrenë, dizenterinë kronike dhe plagët.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5