Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sajmir LULO

Ky fermer merret me kultivimine grurit dhe misrit ne siperfaqen 3000 m2 per secilen produkt per shitje.

Ky fermer merret me kultivimin e perimeve si :speca, domate, qepe, patate, fasule etj per perdorim vetjak.

Ferma Sajmir LULO
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Gruri është i dalluar për prodhimin e bukës cilësore.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

1,800 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Misri përdoret si ushqim bazë për bagëtinë, përdoret kokërr edhe sillazh. Sasia lartë e amidonit që përmbanë ky varietet bën që kafshët të ushqehen mirë edhe të rrisin prodhimin e (qumeshtit, mishit).

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5