Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ermira DELILAJ

Ky fermer merret me kultivimin e grurit ne siperfaqen 2000 m2 dhe misrit ne siperfaqen 3000 m2 produkt per shitje.

Gjithashtu ky fermer kultivon rrush "Shesh i zi" ne siperfaqen 25000 m2 per shitje gjithashtu merret me kultivimin e perimeve per perdorim vetjak si: speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca per perdorim vetjak.

Ferma Ermira DELILAJ
Adresa Permet
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky grurë ka rendiment shumë të lart në nxjerrjen e miellit. Gruri sherben per ushqimin e njeriut, permban te gjitha materjet e nevojshme per ushqimin e organizmit te njeriut.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Misri përdoret si ushqim bazë për bagëtinë, përdoret kokërr edhe sillazh. Sasia lartë e amidonit që permban ky varietet bën që kafshët të ushqehen mirë edhe të rrisin prodhimin (qumeshit, mishit).

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5