Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Punishte Nevila ADHAMI

Kjo punishte merret me perpunimin e frutave duke prodhuar gliko arre, recel fiku, ftoi, qershi, pjeshke etj ne sasine 0.5 kv mesatarisht per secilen.

Punishte Nevila ADHAMI
Adresa Permet
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Gliko Arre
Gliko Arre 1.000 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Gliko arre,

Gliko Arre në kavanoz.

Reçel fiku
Reçel fiku 700 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Recel fiku, ftoi, qershi, pjeshke.

Recel fiku, ftoi, qershi, pjeshke ne kavanoz.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5