Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bashkim JAUPAJ

Ky fermer merret me mbareshtrimine nje lope dhe nje vici produkt per shitje , gjithashtu merret me prodhimin e gjizes produkt per shitje. Kullotene marrin ne terren.

Kultivon perime si :speca, domate, qepe, patate, fasule sallate jeshile per perdorim vetjak.

Ferma Bashkim JAUPAJ
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Gjizë
Gjizë 120 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjizë

Ky produkte perdoret per konsumim te pergjithshem. Mjaft i shijshem ne perdorim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5