Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gazmir LYTE

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici per shitje gjithashtu ne siperfaqen 2000 m2 merret me kultivimin e fasules si product per shitje.

Ferma Gazmir LYTE
Adresa SUKE
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish me vlera te larta ushqyese, i kontrolluar nga sherbimi veterinar. Viçat kulloten e marrin ne terren.

Fasule
Fasule 180 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasulet mbas mbirjes vaditen disa herë për arsye që gjat procesit te zierjes të marrin pak minuta, por kjo ndikon edhe në rendimentin e tyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5