Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Artan MUHO

Ky fermer merret me mbareshtrimine nje lope dhe nje vici per shitje gjithashtu 1000 litra qumesht lope produkt per shitje ,merret me kultivimin e perimeve si :speca, patate, qepe, pasule, kastraveca etj. per perdorim vetjak

Ferma Artan MUHO
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish shume i shijshem per konsumim, vici kulloten e merr me baze ushqimore te kultivuar nga fermeri.

Qumësht lope
Qumësht lope 50 Lekë/litër

1,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Lope.

Qumeshti është natyral pa përzierës, dhe i kontrolluar nga shërbimet veterinare. Vlen të thuhet që ky lloj ushqimi është i rregulluar shumë ashpër ne aspekte higjienike dhe kualitative, sipas udhëzimeve .

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5