Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Myrteza BEJO

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 20 lepujve per shitje, dhe 20 pulave nga te cilat 30 kokrra veze per shitje dhe pula si produkt per shitje.

Ferma Myrteza BEJO
Adresa Suke
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lepur
Lepur 1.000 Lekë/kg

20 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Lepur i rritur në terren. Ushqyer me jonxhe, miser, ushqim i kultivuar nga vete fermeri.

Pula fshati
Pula fshati 1.000 Lekë/kg

20 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Pulat mbahen në oborret e shtëpise deri sa të peshojne 2 kg .Pas kësaj periudhe përdoren për riprodhim kryesisht dhe në disa raste per konsum familjar pasi kanë vlera të larta ushqyese

Vezë pule
Vezë pule 10 Lekë/njësi

500 njësi në 12 muaj

Varieteti: veze pule

Këto vezë janë pa omgj, janë plot me vitamina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5