Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Klement TODHE

Merret me prodhimin e djathit te bardhe ne sasine 30 kv product per shitje, gjithashtu gjalp ne sasine 20 kv produkt per shitje, dhe gjize ne sasine 15 kv prdoukt per shitje.

Ferma Klement TODHE
Adresa PERMET
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Djathë
Djathë 400 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Djath Lope

Djathi është ndër të vetmet ushqime që ka tretshmëri. Madje, studime të ndryshme tregojnë se organizmi i njeriut përdor më lehtë proteinat e djathit sesa ato të qumështit.

Gjalp
Gjalp 400 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjalp i bardhe

Gjalpi, edhe pse ai rrjedh nga qumështi i lopës nuk është një produkt i lehtë, por me yndyrë.

Gjizë
Gjizë 120 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjizë

Gjizë e shijshme per konsumim, një nga vetitë e saj është se mund të ruhet në frigorifer nga momenti i përgatitjes.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5