Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Aurel MERAJ

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 40 krere deleve dhe 30 krere qengjave per shitje, gjithashtu 10 kv qumesht per shitje /vit . Kullotene marrin ne terren.

Ferma Aurel MERAJ
Adresa Ballaban
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 280 Lekë/njësi

30 njësi në 12 muaj

Kulloten e marrin ne terren, kane mish shume te shijshem ne perdorim.

Qumësht
Qumësht 60 Lekë/litër

1,000 litra në 12 muaj

Qumesht i kontrolluar, i paster dhe shume i shijshem ne perdorim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5