Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Reis YMERAJ

Fermeri ka një eksperiencë të gjatë që merret me mbarshtrimin e vicave dhe te qingjave, Në një sipërfaqe toke prej 0.4 ha ushtron këtë aktivitet. Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar për të mbarshtruar blegtorine.

Ferma Reis YMERAJ Ferma Reis YMERAJ
Adresa Fshati Losnik
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Qumshti

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm, mishi i viçit ka vlera ushqyese, rekomandohet të përdoret për gatimet e grupmoshës së fëmijeve. Ruhet në kushte frigoriferike dhe është rezistent në transport.

Qengja
Qengja 5.500 Lekë/krerë

5 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta qengja jane te rritur ne menyre natyrale dhe te ushqyer me tagji misri dhe qumesht dele, jane shume te kerkuar nga tregu vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5