Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Besnik XHELO

Ferma merret me mbarshtrimin e lopëve të cilat i mbarshtron vetëm për prodhim mishi, ferma ka në pronësi të sajë një sipërfaqe toke prej 2 hqa në të cilën kultivonë bimë foragjere të cilat i përdor si bazë ushqimore për blegtorinë gjat sezonit të dimrit.

Ferma Besnik XHELO
Adresa Fshati Losnik
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Qumshti

Keta vica jane shume te kerkuar nga tregu vendas dhe i huaj, kane mish te pasur me plot vitamina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5