Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mislim XHELO

Ferma ka një sipërfaqe toke prej 1 ha, të cilën e ka në pronësi të saj. Prej disa vitesh fermeri shet 1 vic ne vit, 2 keca, djathe lope, dhe raki rrushi. Puna në fermë kryhet nga familja.

Ferma Mislim XHELO Ferma Mislim XHELO Ferma Mislim XHELO Ferma Mislim XHELO
Adresa Fshati Losnik
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Keta vica jane te rritur me qumesht lope dhe ushqim te thate, jane shume te kerkuar nga tregu.

Keca
Keca 5.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta keca jane te ushqyer me qumesht dhie te fresket.

Djath lope
Djath lope 500 Lekë/kg

70 kg në 3 muaj

Varieteti: Lope

Djathi i lopës është i shijshem , ka vlera te larta ushqyese.

Raki rrushi
Raki rrushi 450 Lekë/litër

70 litra në 12 muaj

Varieteti: Moskat

Kjo lloj Rakie është 20"c e prodhuar nga Rrushi Muskat dhe është e kërkuar në tregun Vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5