Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Feridon XHELO

Ferma ka nje eksperience te gjate ne bujsi dhe blektori, fermeri shet qingja dhe nje vic gjate vitit, puna ne ferme kryhet nga e gjith familja.

Ferma Feridon XHELO Ferma Feridon XHELO
Adresa Fshati Losnik
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mish shumë i shijshëm edhe cilësor i rritur në kullotë dhe i ushqyer me tagji.

Qengja
Qengja 6.500 Lekë/krerë

3 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm, mishi i qengjit ka vlera ushqyese, rekomandohet të përdoret në nivel të ulët për shkak të përmbajtjes së lartë të yndyrnave.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5