Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lutfi DERVISHAJ

Ky fermer prodhon dhe shet këto produkte frutikulture si Molle, Qepe, Patate, Qingja , dhe nje vic qumshti.Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka 35 vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve.

Ferma Lutfi DERVISHAJ Ferma Lutfi DERVISHAJ Ferma Lutfi DERVISHAJ Ferma Lutfi DERVISHAJ Ferma Lutfi DERVISHAJ
Adresa Fshati Losnik
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica kane mish plot vitamina dhe jane shume te kerkuar nga tregu vendas.

Qengja
Qengja 7.000 Lekë/krerë

7 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qengja te ushqyer ne menyre natyrale dhe jane te pasur plot vitamina dhe shume te kerkuar nga tregu.

Patate
Patate 55 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate me vlera të larta ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale.

Qepë
Qepë 50 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë shumë e shijshme, djeg pak, konsumohet e njomë ose e thatë, mjaft rezistente në kohë, ruhet në vende të thata.

Mollë
Mollë 50 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkinge

Për kultivimin e mollës Starkingë është përdorur pleh organik dhe janë bërë spërkatje për mbrojtjen nga dëmtuesit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5