Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Beqar DERVISHAJ

Ferma ushtron aktivitetin e sajë për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregëtuar, . Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm, ka një eksperiencë të gjatë në bujsi dhe blegtori.

Ferma Beqar DERVISHAJ Ferma Beqar DERVISHAJ
Adresa Fshati Losnik
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vica kane mish shumë te shijshëm edhe cilësor i rritur në kullotë dhe i ushqyer me tagji.

Keca
Keca 6.000 Lekë/krerë

5 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta keca kanë mish te shijshëm dhe plot vitamina , janë shumë të kerkuar në tregun vëndas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5