Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Faik DERVISHAJ

Kjo fermë merret me shitjen e djathit te lopes, gjalpit dhe me rritjen e viçave, që prej 20 vitesh .Çdo gje në këtë fermë është bio.

Ferma Faik DERVISHAJ Ferma Faik DERVISHAJ Ferma Faik DERVISHAJ
Adresa Fshati Losnik
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 35.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm, mishi i viçit ka vlera ushqyese, rekomandohet të përdoret për gatimet e grupmoshës së fëmijeve.

Djath lope
Djath lope 400 Lekë/kg

50 kg në 3 muaj

Varieteti: Lope

Djathi i lopës është i shijshem , ka vlera te larta ushqyese. Eshtë ndër të vetmet ushqime që ka tretshmëri. Madje, studime të ndryshme tregojnë se organizmi i njeriut përdor më lehtë proteinat e djathit sesa ato të qumështit.

Gjalp
Gjalp 500 Lekë/kg

50 kg në 6 muaj

Varieteti: Lope

Gjalpe i prodhuar nga qumeshti i fresket i lopeve te fermes dhe eshte 100% bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5