Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Hanushe LUSHKA

Kjo fermë merret me shitjen e djathi dhe me rritjen e viçave, që prej 20 vitesh .Çdo gje në këtë fermë është bio.

Ferma Hanushe LUSHKA Ferma Hanushe LUSHKA
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vica te rritur ne menyre natyrale dhe te ushqyer me ushqim te thate.

Djath lope
Djath lope 400 Lekë/kg

40 kg në 6 muaj

Varieteti: I bardhe

Djathe i prodhuar nga qumeshti i fresket i lopeve te fermes.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5