Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Abedin HAMZALLARI

Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar, për cilësinë e prodhimit pasi një produkt cilësor e bën më të prekshëm tregun. Prodhimet e fermës tregëtohen por një pjesë shkon për konsum familjar, ferma shet 2 vica, 20 keca, 300 kg djathe lope, 50 kg gjalpe, 100 lit raki kumbelle.

Ferma Abedin HAMZALLARI Ferma Abedin HAMZALLARI Ferma Abedin HAMZALLARI Ferma Abedin HAMZALLARI Ferma Abedin HAMZALLARI
Adresa Fshati Losnik
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laramane

Vicat e rracës Laramane rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Keca
Keca 5.000 Lekë/krerë

20 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Një pjesë e kecave tregtohet ndërsa, pjesa tjetër mbahen për mbareshtrim, kecat rriten në terren edhe ushqehen me jonxhe edhe bar.

Djath lope
Djath lope 400 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe

Djathi i lopës është i shijshem , ka vlera te larta ushqyese. Eshtë ndër të vetmet ushqime që ka tretshmëri.

Gjalp
Gjalp 550 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: Lope

Gjalpe i prodhuar nga qumeshti i lopeve te fermes dhe eshte 100% bio.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 500 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbull e Eger

Raki 20" e prodhuar nga kumbullat e egra dhe te prodhuar ne menyre natyrale.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5