Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Asllan DERVISHAJ

Kjo ferme ka eksperience te gjere ne bujsi dhe blektori, te gjitha prodhimet familja i ka 100% bio, ferma shet nje vic qumshti dhe 5 krere qengja.

Ferma Asllan DERVISHAJ Ferma Asllan DERVISHAJ
Adresa Fshati Losnik
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Vicat jane te rritur ne menyre natyrale dhe kane mish shume te shishem, jane te kerkuar nga tregu vendas.

Qengja
Qengja 5.000 Lekë/krerë

5 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta qingja kanë mish te shijshëm dhe plot vitamina , janë shumë të kerkuar në tregun vëndas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5