Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ilmi CELA

Ferma ushtron aktivitetin e sajë për të prodhuar produkte për konsum familjare por edhe për të tregëtuar, Fasule, Patate dhe nje vic. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm, ka një eksperiencë të gjatë në bujsi.

Ferma Ilmi CELA Ferma Ilmi CELA Ferma Ilmi CELA
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vica me mish shumë te shijshëm edhe cilësor i rritur në kullotë dhe i ushqyer me tagji.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: Pllaqi

Fasule pllaqi dhe me vlera të larta ushqyese, ziejnë shpejt fasulet janë plehëruar me pleh organik.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik, dhe shumë rezistente në kohë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5