Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ferit LUSHKA

Puna në fermë kryhet nga familja e cilaështë shumë e përkushtuar, për cilësinë e prodhimit pasi një produkt cilësor e bën më të prekshëm tregun. Prodhimet e fermës tregëtohen por një pjesë shkon për konsum familjar, ferma shet 300 litra raki, 20 krere qengja, 200 kokrra veze, 1000 kg miser, 2 vica qumshti.

Ferma Ferit LUSHKA Ferma Ferit LUSHKA Ferma Ferit LUSHKA Ferma Ferit LUSHKA Ferma Ferit LUSHKA
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

300 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo lloj Rakie është 20"c e prodhuar nga kumbullat dhe është e kërkuar në tregun Vendas.

Qengja
Qengja 6.000 Lekë/krerë

20 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qengja te rritur ne natyre te hapur dhe jane pa dhjam gjithashtu jane shume te kerkuar nga tregu vendas.

Vezë pule
Vezë pule 20 Lekë/njësi

200 njësi në 3 muaj

Varieteti: Fshati

Veze te pasura plot vitamina , pulat jane te ushqyera me ushqim 100% bio.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat kane mish shumë te shijshëm edhe cilësor i rritur në kullotë dhe i ushqyer me tagji.

Misër
Misër 45 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Miser me vlera te larta ushqyese, perdoret per embelsira te shumta.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5