Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ibrahim TURKOLLARI

Në fermë do të gjejmë qepë, speca, patate, raki, vere. Në një sipërfaqe toke prej 6 dynym ferma kultivon për të tregëtuar prodhimet bujqësore, por gjithashtu edhe për të plotësuar nevojat e sajë familjare. Puna në fermë kryhet me agregatet përkatëse të cdo kulture. Në fermë prodhimet janë shumë të shëndetshme dhe rriten në mënyrë natyrale.

Ferma Ibrahim TURKOLLARI Ferma Ibrahim TURKOLLARI Ferma Ibrahim TURKOLLARI Ferma Ibrahim TURKOLLARI Ferma Ibrahim TURKOLLARI
Adresa Fshati Boqeze
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 45 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë me vlera të larta ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale, ndihon në pastrimin e organizmit nga bakteret dhe gjithashtu përmirëson shikimin, konsumohet e njomë ose e thatë.

Speca
Speca 55 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Spec i rritur ne kushte natyrale dhe pa nderhyrje me perticide.

Patate
Patate 45 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate me vlera të larta ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale,

Raki rrushi
Raki rrushi 450 Lekë/litër

50 litra në 12 muaj

Varieteti: Moskat

Raki 100% natyrale e zier ne menyra artizanale.

Verë
Verë 250 Lekë/litër

200 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Vere e prodhuar nga rrushi i fermes i cili ka arritur pjekjen e duhur dhe embelsine e duhur.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5