Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sadush SHKIRA

Ferma merret me kultivimin e qepes, fasules, specit. Toka ku ferma ushtron aktivitetin e saj vaditet me ujë të bollshëm ( me përmbytje). Si plehërim bazë përdor plehun organik edhe kimik

Ferma Sadush SHKIRA Ferma Sadush SHKIRA Ferma Sadush SHKIRA
Adresa Fshati Boqeze
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 55 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë me vlera të larta ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale, ndihmon në pastrimin e organizmit nga bakteret dhe gjithashtu përmirëson shikimin, konsumohet e njomë ose e thatë.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

150 kg në 12 muaj

Varieteti: Korce

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe vaditur shpesh herë, zien shpejt dhe është shumë e shijshme në konsumim.

Speca
Speca 60 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Spec i rritur ne menyre natyrale dhe me vlera te larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5