Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Niko LUSHLLARI

Fermeri ka një eksperiencë të gjatë që merret me kultivimin e fasules, qepes, veres se rrushit. Në një sipërfaqe toke prej 0,5 ha ai e ushtron këtë aktivitet. Puna në fermë kryhet nga familja, e cila është shumë e përkushtuar për të vjelë prodhime cilësore. Plehu organik është plehërimi bazë dhe ai kimik si plotësues.

Ferma Niko LUSHLLARI Ferma Niko LUSHLLARI Ferma Niko LUSHLLARI
Adresa Fshati Lin
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 220 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Kavaje

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm dhe ka përdorim të gjerë në kuzhine. Fasulja ka proteinat në përbërjen dhe vlerë biologjike të ngjashme me proteina shtazore.

Qepë
Qepë 45 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Qepe vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm dhe ka përdorim të gjerë në guzhinë. Qepa ndikon në rritjen e rezistencës së trupit, ul dhe normalizon tensionin e gjakut forcon zemrën, hap oreksin dhe lëngu i saj ngordh bakteriet, që ndodhen në trup.

Verë
Verë 250 Lekë/litër

200 litra në 12 muaj

Varieteti: Moskat

Ky lloj Rrushi është shumë i përshtatshëm për klimën e zonës, arrin të piqet në standartet e kërkuar, arrin ëmbëlsinë e duhur. Nga ky rrush del nje vere me cilësi shumë të lartë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5