Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Neim TURKA

Ky fermer merret me kultivimin e fasules, dhe te qepes.

Ferma Neim TURKA Ferma Neim TURKA
Adresa Fshati Lin
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 220 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: Kavaje

Fasule e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese, ziejnë shpejt fasulet janë plehëruar me pleh organik, para se të mbilleshin dhe gjithashtu janë vaditur mbi 3 herë.

Qepë
Qepë 55 Lekë/kg

700 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë shumë, cilësore dhe e shëndetshme, pastron organizmin nga bakteret, dhe mikrobet, gjithashtu përmirëson shikimin.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5