Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lytfi BASHALLI

Ferma merret me kultivimin e qepes, fasules gjithashtu prodhon vere dhe raki. Toka ku ferma ushtron aktivitetin e saj vaditet me ujë të bollshëm ( me përmbytje). Si plehërim bazë përdor plehun organik edhe kimik.

Ferma Lytfi BASHALLI Ferma Lytfi BASHALLI Ferma Lytfi BASHALLI Ferma Lytfi BASHALLI
Adresa Fshati Lin
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 45 Lekë/kg

700 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë shumë, cilësore dhe e shëndetshme, pastron organizmin nga bakteret, dhe mikrobet, gjithashtu përmirëson shikimin.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Kavaje

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe vaditur shpesh herë, zien shpejt dhe është shumë e shijshme në konsumim.

Verë
Verë 200 Lekë/litër

120 litra në 12 muaj

Varieteti: Moskat

Ky lloj Rrushi është shumë i përshtatshëm për klimën e zonës, arrin të piqet në standartet e kërkuar, arrin ëmbëlsinë e duhur. Nga ky rrush del nje vere me cilësi shumë të lartë.

Raki rrushi
Raki rrushi 450 Lekë/litër

70 litra në 12 muaj

Varieteti: Rrushi

Kjo lloj Rakie është 20"c e prodhuar nga Rrushi Muskat dhe është e kërkuar në tregun Vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5