Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Urim SHKIRA

Ferme me siperfaqe 4 dynym kultivohen fasule, qepe, vere dhe raki. Fermeri është i përkushtuar dhe me pervojë disa vjecare jashte vëndit. Ferma ka premisa te zgjerohet nëte ardhmen.

Ferma Urim SHKIRA Ferma Urim SHKIRA Ferma Urim SHKIRA Ferma Urim SHKIRA
Adresa Fshati Lin
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: VEndi

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe vaditur shpesh herë, zien shpejt dhe është shumë e shijshme në konsumim.

Qepë
Qepë 55 Lekë/kg

350 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepe e rritur ne menyre natyrale dhe shume cilesore, e kerkuar nga tregu vendas.

Verë
Verë 200 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: E kuqe

Vere shume cilesore e prodhuar nga rrushi italian, me perqindje shume te mire alkooli.

Raki rrushi
Raki rrushi 400 Lekë/litër

70 litra në 12 muaj

Varieteti: Rrushi

Raki 20"C shume e pershtatshme per tryeza te ndryshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5