Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kujtim TURKA

Ferrma ka në pronësi të sajë një sipërfaqe toke prej 3 dynym në të cilën kultivonë bimë foragjere të cilat i përdor si bazë ushqimore për blegtorinë gjat sezonit të dimrit. por shet 500 kg qepe, 200 kg fasule.

Ferma Kujtim TURKA Ferma Kujtim TURKA
Adresa Fshati Lin
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 45 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Korce

Qepe shume e shijshme dhe plot vitamina, nuk eshte djekse dhe preferohet shume nga tregu vendas.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Korce

Fasule e rritur me uje te bollshem, zien shume shpejte dhe ka plot proteina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5