Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vangjel GJORE

Kjo fermë merret me shitjen eQepes, Fasules, Rrushir te vreshtit dhe Raki rrushi, që prej 20 vitesh .Çdo gje në këtë fermë është bio.

Ferma Vangjel GJORE Ferma Vangjel GJORE Ferma Vangjel GJORE Ferma Vangjel GJORE
Adresa Fshati Lin
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 45 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë me vlera të larta ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale, ndihmon në pastrimin e organizmit nga bakteret dhe gjithashtu përmirëson shikimin, konsumohet e njomë ose e thatë.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

70 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule e ujitur me uje dhe zien shume shpejte.

Rrush
Rrush 55 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Shesh i zi

Rrush shume cilesor i prodhuar ne menyre natyrale pa nderhyrje me pesticide 100%.

Raki rrushi
Raki rrushi 450 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Rrushi

Raki e prodhuar nga rrushi shesh i zi, eshte shume cilesor dhe proferohet shume nga tregu vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5