Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bajame SHKIRA

Ferma merret me kultivimin e qepës, specit, patates dhe të rrushit. Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar dhe kërkon që në fund të sezonit të vjelë një prodhim uniform, të pastër dhe shumë të shëndetshëm.

Ferma Bajame SHKIRA Ferma Bajame SHKIRA Ferma Bajame SHKIRA Ferma Bajame SHKIRA
Adresa Fshati Lin
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 45 Lekë/kg

350 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë shumë e shijshme djeg pak konsumohet e njomë ose e thatë, mjaft rezistente në kohë ruhet në vende të thata.

Speca
Speca 65 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Spec i rritur ne kushte natyrale.

Patate
Patate 45 Lekë/kg

700 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik, dhe shumë rezistente në kohë.

Rrush
Rrush 55 Lekë/kg

250 kg në 12 muaj

Varieteti: Tavoline

Rrush i rritur ne kushte natyrale dhe i pasur me vitamina te shumte , nga ky rrush del nje vere shume cilesore.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5