Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ylli AMATI

Ferma ushtron aktivitetin e sajë për të prodhuar produkte për konsum familjare por edhe për të tregëtuar, Fasule, Miser. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm, ka një eksperiencë të gjatë në bujsi.

Ferma Ylli AMATI Ferma Ylli AMATI
Adresa Fshati Lin
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 45 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: 96

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm ,si bukë, në kuzhinë shërben edhe si bazë për pergatitjen e ëmbëlsirave

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule e shijshme dhe shumë e shëndetshme, zien shpejt dhe është plehëruar me pleh organik.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5