Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Luan AVDULLARI

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka disa vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve si, qepe, fasule, raki, vere.

Ferma Luan AVDULLARI Ferma Luan AVDULLARI Ferma Luan AVDULLARI Ferma Luan AVDULLARI
Adresa Fshati Lin
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 45 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë shumë, cilësore dhe e shëndetshme, pastron organizmin nga bakteret, dhe mikrobet, gjithashtu përmirëson shikimin.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Kavaje

Fasule e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese, ziejnë shpejt fasulet janë plehëruar me pleh organik, para se të mbilleshin dhe gjithashtu janë vaditur mbi 3 herë.

Raki rrushi
Raki rrushi 450 Lekë/litër

70 litra në 12 muaj

Varieteti: Rrushi

Kjo lloj Rakie është 20"c e prodhuar nga Rrushi Muskat dhe është e kërkuar në tregun Vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5