Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fadil AVDULLARI

Kjo ferme ka eksperience te gjere ne bujsi dhe blektori, te gjitha prodhimet familja i ka 100% bio ferma shet fasule, qepe, raki rrushi dhe vere te kuqe.

Ferma Fadil AVDULLARI Ferma Fadil AVDULLARI Ferma Fadil AVDULLARI
Adresa Fshati Lin
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese, ziejnë shpejt fasulet janë plehëruar me pleh organik, para se të mbilleshin dhe gjithashtu janë vaditur mbi 3 herë.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepe e rritur ne menyre natyrale dhe shume cilesore, preferohet nga tregu vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5