Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bujar BASHALLI

Ferma merret me kultivimin e qepes dhe fasules. Toka ku ferma ushtron aktivitetin e saj vaditet me ujë të bollshëm ( me përmbytje). Si plehërim bazë përdor plehun organik edhe kimik.

Ferma Bujar BASHALLI Ferma Bujar BASHALLI
Adresa Fshati Lin
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

90 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe vaditur shpesh herë, zien shpejt dhe është shumë e shijshme në konsumim.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

800 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë shumë e shijshme djeg pak konsumohet e njomë ose e thatë, mjaft rezistente në kohë ruhet në vende të thata.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5