Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vezire SHKIRA

Ferma merret me kultivimin e qepës dhe të Patates. Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar dhe kërkon që në fund të sezonit të vjelë një prodhim uniform, të pastër dhe shumë të shëndetshëm.

Ferma Vezire SHKIRA Ferma Vezire SHKIRA
Adresa Fshati Boqeze
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm dhe ka përdorim të gjerë në guzhinë. Qepa ndikon në rritjen e rezistencës së trupit.

Patate
Patate 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik, dhe shumë rezistente në kohë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5