Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Avni SHKIRA

Ferma merret me kultivimin e Qepes dhe Fasules gjithashtu shet edhe nje vic qumshti. Toka ku ferma ushtron aktivitetin e saj vaditet me ujë të bollshëm ( me përmbytje). Si plehërim bazë përdor plehun organik edhe kimik, por gjithashtu edhe ai i gjelbër, i cili kryhet me anë të frezimit.

Ferma Avni SHKIRA Ferma Avni SHKIRA Ferma Avni SHKIRA
Adresa Fshati Boqeze
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 45 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm dhe ka përdorim të gjerë në kuzhinë. Qepa ndikon në rritjen e rezistencës së trupit, ul dhe normalizon tensionin e gjakut forcon zemrën.

Fasule
Fasule 220 Lekë/kg

170 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm dhe ka përdorim të gjerë në kuzhine. Fasulja ka proteinat në përbërjen dhe vlerë biologjike të ngjashme me proteina shtazore.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi ka nje shije te mire per arsye se vicat kullosin ne natyre. Ky lloj produkti perdoret per konsum te perditshem, mishi i vicit ka vlera ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5