Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ekuaran SHKIRA

Ferma ushtron aktivitetin e sajë për të prodhuar produkte për konsum familjare por edhe për të tregëtuar, Qepë dhe Speca. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm, ka një eksperiencë të gjatë në bujsi.

Ferma Ekuaran SHKIRA Ferma Ekuaran SHKIRA
Adresa Fshati Boqeze
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë me vlera të larta ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale, ndihmon në pastrimin e organizmit nga bakteret dhe gjithashtu përmirëson shikimin, konsumohet e njomë ose e thatë.

Speca
Speca 50 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Spec i rritur ne kushte natyrore, eshte teper i shendetshem si produkt dhe kerkohet nga tregu vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5