Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gurali URUCI

Ferme me siperfaqe 5 dynym kultivohen Qershi, gjithashtu shet 1 vic , djathe lope. Fermeri është i përkushtuar dhe me pervojë disa vjecare jashte vëndit. Ferma ka premisa te zgjerohet nëte ardhmen.

Ferma Gurali URUCI Ferma Gurali URUCI Ferma Gurali URUCI
Adresa Fshati Manastrec
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 60.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm, mishi i viçit ka vlera ushqyese, rekomandohet të përdoret për gatimet e grupmoshës së fëmijëve.

Qershi
Qershi 120 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Belica

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko. Qershitë bëjnë të mundur uljen e kolesterolit në trup, lehtëson dhimbjet për ata që vuajnë nga artriti dhe gjithashtu vepron si një agjent kundër plakjes.

Djath lope
Djath lope 500 Lekë/kg

30 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe

Djathi i lopës është i shijshem , ka vlera te larta ushqyese. Eshtë ndër të vetmet ushqime që ka tretshmëri.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5